Kryssning med Royal Caribbean

Royal Caribbean är specialiserade på kryssningar i Karibien och tar dig med på ett oförglömligt kryssningsäventyr till några av de mest fantastiska platserna i världen. Här kan du njuta av familjevänliga kryssningar med stor variation i utbudet.

På en kryssning med Royal Caribbean genom Supreme Travel får du besöka nya öar och städer nästan varje dag. På en kryssning med Royal Caribbean kan du förvänta dig spänning och stora äventyr när du sätter din fot i en ny hamn.

Ett nytt äventyr i vackra Medelhavet eller exotiska Karibien väntar på dig - välkommen in och hitta din favorit!

Utvalda kryssningar sommaren 2021

Bild på Venedig med det ljusgrön havet i framkant och byggnader i bakgrunden.

Prisvärd kryssning

Grekiska öarna från Venedig 12 juni 2021

Njut av en veckas kryssning i Medelhavet sommaren 2021 från fantastiska Venedig. Rutten är minst sagt storslagen med stopp i Kotor och de grekisk öarna Corfu, Athen och Mykonos. Ombord på Royal Caribbeans Rhapsody of the Seas kommer du att trivas under din kryssning. Pris från 8 175 kronor per person.

Läs mer och boka här

Prisvärd kryssning

Nya Odyssey of the Seas med sagolik rutt från Rom

6 juni 2021 avgår nya fartyget Odyssey of the Seas från Civitavecchia (Rom). Kryssningen i Medelhavet pågår i sju nätter och erbjuder stopp i de grekiska öarna såsom Santorini och Mykonos samt Neapel. Under din kryssning får du njuta av ett av världens mest innehållsrika kryssningsfartyg. Pris från 9 159 kronor per person.

Läs mer och boka här

Fartyg inom Kryssning med Royal Caribbean

Hittade 0 kryssningar

Hjälp! Vi hittar tyvärr inga resultat på denna sökning

Prova att justera bland filtren eller varför inte göra en helt ny sökning?

Vill du försöka om från början?
0 av 0st